Korrekt honlapkészítés árak | Online vevőszerzés kisvállalkozóknak

Gyors megoldás

Ugye nem szeretne heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3 munkanapon belül, amit utána közösen fejlesztünk tovább.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Ezért 100%-os garanciát adunk minden új weblaphoz.
Ezt nem bánja meg utólag!

Profitnövekedés

Túl erős a konkurencia, nem tud új vevőket szerezni? Megerősítsük piaci pozícióját, megnöveljük a profitot a jólbevélt online marketing megoldásokkal.

Videós oktatás

Szeretné önállóan is kezelni a honlapját? Semmi probléma! Ha pedig kérni, akkor a kész rendszerhez szívesen csinálunk oktatóvideókat is.

Hgyan válasszunk jó domain nevet?

A honlapkészítés legelső lépése a domain név kiválasztása. A honlap bármikor változhat - de a legtöbb cégnek a domain név év(tized)ekre szól, ezért jó alaposan fontolja meg!

  • Milyen a jó domain név?
  • Milyen szempontok alapján válasszunk domain nevet?
  • Mit tegyünk, ha már foglalt az összes jó .hu domain?

A jó domain név választás a honlapkészítés legelső lépése - tudja meg, hogyan kell csinálni! Mindenki ki tud találni egy domain nevet, de vajon Ön is arra gondol, ami a célpiaca fejében jár? Ne elégedjen meg egy középszerű névvel és ne vegyen olyat, ami felett az emberek szeme átsiklik.

www.kiskovacsbt.hu - Na és? Kit érdekel, miért lesz jó nekem, ha rákattintok? Az emberek sokszor önzőek, nem érdekli őket más, csak a megoldás a problémájukra. Nem fecsérelnek arra időt, aki nem a megoldást kínálja.

wwww.honlapkeszitesarak.hu - Ha Önnek honlap kell, pláne ha venni szeretne.. ezt nem fogja kihagyni! Olvassa el a cikket, nézze meg a leírást, hogy olyan domain nevet tudjon választani, amin az Ön célközönségének is megakad a szeme - és nem felejti el másnapra.

>>> Domain név ellenőrző <<<

Milyen tehát a jó domain név?

1. Kulcsszógazdag, keresőbarát

A lehető legjobb esetben a domain név tartalmazza azt a legfontosabb kulcskifejezést (max. 2-3 szót), ami a lehető legszorosabb kapcsolatban van a vállalkozás eredményével. Egy asztalosnál ez lehet "fabejaratiajtok.hu" vagy "egyedibutorok.hu", azaz a termék, amit ténylegesen keresnek az emberek, nem pedig a szakma megnevezése.

2. Felhasználóbarát, népszerű

Az egy dolog, hogy "mire vállalkoztunk" és hogy miről szól a honlap, de az egy másik dolog, hogy mit keresnek az emberek. A magyar nyelvben egy dolgot sok hangalakkal (szóval) jelölhetünk, ezért a domain kiválasztásakor és a honlapkészítés során is figyelnünk kell az alaki egyezésre is. A "honlapkészítés" és a "weblapkészítés" ugyanaz, mégis az egyiket többen keresik, mint a másikat. A Google segít nekünk kiválasztani, melyik kulcsszavakra érdemes optimalizálni a weboldalt.

3. Rövid, könnyen megjegyezhető, magyar nyelvű

A jó domain név 1-2 értelmes magyar szóból áll. Ha az első két pontban foglaltakat betartottuk, akkor már van egy néhány kifejezésből álló listánk, ami vélhetően könnyen megjegyezhető domain neveket eredményez majd, hiszen sokan ismerik és keresik a terméket vagy szolgáltatást. Bár a Google érti az idegen nyelvet is, mindenképpen a magyar verzióra kell törökednünk.

4. Ékezet és kötőjeles nélküli

Ahogy egyre több honlap van a neten, egyre kevesebb szabad domain név marad. Mivel fontos szempont a .hu végződés, lassan már az összes kötőjeles és ékezetes verzió is elfogy. Általában a legjobb a kötőjel és ékezet nélküli verzió, ha az szabad, mindenképpen azt kell megvenni! Nem egy ügyfelem viszont 3-5 domain nevet is megvesz egy idő után abszolút logikus mérlegelés után.

 


Mik tehát a konkrét lépések?

  • Keressük meg a legjellemzőbb termékünket, szolgáltatásunkat!
  • Nézzük meg, mit keres a célközönségünk az interneten!
  • Ellenőrizzük le, melyik kifejezést tudjuk "domain verzióban" megvásárolni!
  • Keressünk legalább 4-5 verziót, különböző termékcsoportokról!
  • Aludjunk rá egyet, mielőtt kiválasztjuk a végleges nevet!
  • Rendeljük meg a domain nevet!

A profi honlapkészítés egy folyamatos tevékenység, nem kell kapkodni tehát. Folyamatos, mert bár az első verzió elkészülhet 24 óra alatt is, de a látogatók és a vevők visszajelzései alapján kell módosítani a honlap szerkezetét és tartalmát a fejlődés, pontosabban a nagyobb profit érdekében.

Ha még másnap délután is azt gondoljuk, hogy ennél jobb nevet úgysem találnánk egyelőre a honlap számára, akkor érdemes megvásárolni, nehogy a konkurencia megvásárolja előttünk. [Ha szeretne évi 1.500 Ft-ért egy .hu domain nevet, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot!]

>>> Domain név ellenőrző <<<

Keress(en) bennünket bizalommal,
mert mi néhány órán belül válaszolunk.

Kérem, adja meg a nevét!

Kérem, helyes email címet adjon meg!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Kérem, fogadja el az Adatvédelmi Tájékoztatóban leírtakat. Enélkül nem küldheti el a személyes adatait.

Kis-Simonka TamásBevallom, elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor és Ildikó eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.
Kis-Simonka Tamás - www.bormax.hu

Nemesné Emri SzilviaGábor a honlapkészítés során végig odafigyelt arra, hogy pontosan azt kapjam, amit kértem. Igaz, pár nappal tovább tartott a munka, de összességében maximálisan elégedett vagyok. A honlap szép és áttekinthető lett.
Nemesné Emri Szilvia

Barati RichárdNagyon elégedett vagyok a weblapkészítés eredményével, mert több év "önálló próbálkozása" után végre egy igazán szép, profi weblapom van!:) Időközben már az egyik kollégám is kért egy honlapot magának.
Barati Richárd - www.fakivago.hu

Spisák PéterCsak jót tudok mondani Ildiékről. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!
Spisák Péter - www.spisakpeter.hu

További vélemények

2020 | Minden jog fenntartva!