Profi honlapkészítés, kedvező árak

Honlapkészítés

Teljes kivitelezés, ha szeretnéd: Domain-, tárhely, szövegírás, SEO,  hirdetési kapmányok.

Google SEO

A keresőoptimalizálás abban segít, hogy hirdetés nélkül is megtalálják a weboldaladat.

Hirdetések

Google, Facebook és Youtube hirdetések tervezése, kiépítése és adminisztrálása.

Marketing

Ha egy jó vevőszerző rendszert szeretnél, érdemes szakemberre bízni.

Hogyan szerezhet több vevőt az internetről?

Most mondatnám azt, hogy "egy olyan honlappal, amit csak mi tudunk megcsinálni", ezért "vásároljon nálunk, mert a siker garantált".. de (másokkal szemben) mi nem szoktunk felelőtlenül ígérgetni. Azt szeretjük, ha az ügyfelünk tisztában van azzal, hogy milyen lehetőségei vannak.

Mire van szüksége az internetes eladások érdekében?

Sokan sajnos még ezt sem tudják, ugyanis a mai internetezők már elég tapasztaltak ahhoz, hogy a legegyszerűbb trükkökkel és 1-2 látványos dizájelemmel el lehessen adni nekik bármit is. Mindenki túl van már több száz, de inkább több ezer honlapom, sok hírlevelen, ezernyi kéretlen spamon - persze naponta több száz reklámmal találkozik.

Csak mert felmegyünk egy szép vagy éppen reklámokkal és akciós ajánlatokkal teli honlapra, még nem fogunk egyből vásárolni, árajánlatot kérni.. de még csak az üzletbe sem megyünk be személyesen szétnézni, csak mert "valami kapható". A honlapkészítés már régen több annál, hogy kitesszük, hogy mit árulunk..

Mit kell ezért megtennie?

Hogy egy igazán jó honlapja legyen valakinek, ma már nagyon sok mindenhez kell értenie, vagy több embert meg kell fizetnie, hogy csinálja meg neki rendesen. Én évek óta foglalkozom nagyon sok részterülettel, mégis van több olyan dolog (grafikai tervezés, keresőoptimalizálás, nyelvhelyesség ellenőrzés), amit kiadok másnak vagy az üzlettársam feladata.

Milyen választási lehetőségei vannak?

A honlapkészítés során nagyon sok kérdésre kell majd válaszolni, nagyon sok esetben kell választani. Erre a témakörre több külön cikket szenteltünk itt a honlapon, az egyiket itt találja a sorban, a 2. menüpont alatt.

Mennyibe fog az kerülni végül, amit kiválasztott?

Ez csak az Ön elképzeléseitől, céljaitól és fantáziájától függ, az egyetlen kérdés az, hogy amire pénzt ad ki, az vajon egy hasznos, profitnövelő befektetés-e vagy pedig csak a pénzt viszi, de nem fog egy újabb vásárlót sem eredményezni belátható időn belül. Tanulmányaink és tapasztalataink alapján segítünk dönteni abban, hogy mi hasznos és mi tűnik fölösleges pénzkidobásnak.

Nem az a fő kérdés, hogy mi mennyibe került, hanem hogy üzleti szempontból a legoptimálisabban költötte-e el a pénzét. Szerintem jobb 50.000 Ft befektetéssel 500.000 Ft-os keresni egy évben, mint 10.000 Ft-tal 50.000 Ft-ot. A legtöbb cégvezető sajnos (vagy éppen az Ön szerencséjére) csak addig jut el a gondolatmenetben, hogy ha kb. ugyanazt olcsóbban megkapja, akkor jól járt.

Valójában viszont egy árnyalatnyi befektetés egy nagyságrenddel több bevételt is eredményezhet. Pl. a 1. hely a Google keresőben nem tízszerannyit ér, mint a 10. helyezés, hanem inkább (kis túlzással) százszorannyit!

Mennyi az esélye, hogy ezzel eléri az eredeti céljait?

Röviden válaszolok: bármit is teszünk mi meg, amire szükség van, a konkurenciából is lesz mindig valaki, aki ugyanúgy dolgozik a siker érdekében. Lehet, hogy 10 konkurensből 9-et megelőzünk az interneten fél év alatt, de senki sem tudja azt garantálni, hogy erre ráeszmélve a konkurencia közül mondjuk 2-3 nem fog visszaelőzni később. (Pláne, hogy ők eleve kedvezőbb helyzetből indultak.)

Ugyanígy nem tudjuk befolyásolni a konkurencia árait, marketingjét, területi vagy helyzeti előnyeit, stb.

Hosszútávú helyezést és sikert nem lehet garantálni, de a jól elvégezz munka mindig meghozza az eredményeket is, ezért nem érdemes késlekedni, mert ami ma elérhetünk még könnyebben, ugyanazért fél év múlva már lehet, hogy kétszerennyit kell dolgozni.


 

Hogyan szerezhet tehát vevőket az internetről?

Egy olyan honlappal, ami megfelel minden részterület (programozás, grafika, online marketing, keresőoptimalizálás, szövegírás, pszichológia, stb.) alapvető követelményeinek. Ha bármelyik részlet nagyon gyengére sikerül, akkor könnyen elveszhet az összes előny, amit a többi részterületem el tudott érni.

Abban biztos lehet, hogy egy ember nem tudja lefedni az összes igazán profi módon, sőt sok esetben a horror áron dolgozó komplett honlapkészítő cégek sem, ezért én sem jövök azzal, hogy nyugodtan bízzon rám mindent, mert megoldom..

Nem, nem oldok meg mindent, de egy olyan stabil alapot tudok adni (korrekt áron), amire bármikor építkezhet a jövőben, illetve meg tudom mutatni, kik azok a szakemberek az országban, akikhez szívesen továbbküldeném, ha bármely részterületben szeretne komolyabban elmélyülni - vagy pedig egy igazi profira bízni.

 

Gyors megoldás

Ugye nem szeretnél heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3-5 munkanapon belül, ha már minden tartalom rendelkezésre áll.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Mi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Csak azt bánod meg, ha kihagyod.

10 év tapasztalat

Elakadtál a tervezésben? Segítek. Nemcsak elméleti tudásom van, hanem már kb. 150 vevőszerző honlapot átadtam ügyfeleknek.

Bár elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.

Kis-Simonka Tamás, bormax.hu

Baráti ajánlás alapján kerestük meg Gábort közel 10 évvel ezelőtt és azóta már mi ajánlottuk őt tovább ismerősnek. Nekem vendégházam van, a férjemnek pedig egy borkereskedése, így két külön honlapot is fejleszt nekünk.

Fazekasné Judit, karcagiszallas.hu

Mi már régóta ismerjük egymást, mert 2011-ben indult a honlap, amikor sokkal nehezebb volt festőként munkát vállalni. Szerencsére olyan jól sikerült a honlapkészítés, hogy rövid időn belül már válogathattam is a munkalehetőségek közül.

Landenberger Béla, vakolatshop.hu

Csak jót tudok mondani Gáborékról. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!

Spisák Péter, spisakpeter.hu