Profi honlapkészítés, kedvező árak

Honlapkészítés

Teljes kivitelezés, ha szeretnéd: Domain-, tárhely, szövegírás, SEO,  hirdetési kapmányok.

Google SEO

A keresőoptimalizálás abban segít, hogy hirdetés nélkül is megtalálják a weboldaladat.

Hirdetések

Google, Facebook és Youtube hirdetések tervezése, kiépítése és adminisztrálása.

Marketing

Ha egy jó vevőszerző rendszert szeretnél, érdemes szakemberre bízni.

Honlapkészítés helyett online marketing

Már nagyon sokszor akartam nyitni egy blogot itt, ami a témához kapcsolódik és más oldaláról közelíti meg ezt a szakmát, mint hogy "ezt kérem - rendben, tessék, ennyibe kerül". Az a baj, hogy sok vállalkozó maga sem tudja, mire van szüksége, ha fel akarja építeni az online marketingjét, így a sok próbálkozás többsége vagy kifullad vagy totális kudarc lesz.

Ebben a pillanatban 13.176 db domain van a magyar rendszerben, amit nem hosszabbított meg a tulajdonosa jan. 19 és márc. 20 között. Durván számolva napi 220 domain, honlap szűnik meg, mert érte meg üzemeltetni!

Célom, hogy mi a ügyfeleink ne csődöljenek be az interneten, ezért ma véglegesen elhatároztam, hogy átalakítom a honlapkészítés módszerét. Inkább kevesebb ügyfelünk legyen, de ők folyamatosan fejlődjenek az interneten (is).

Szerencsére évek óta foglalkozom az online marketing szinte minden ágával és nem csak "hobbiszinten", hanem a hazai szakemberek szakirodalma és tapasztalatai alapján fejlesztem tudásom, amihez hozzákapcsolódik a több, mint 100 elkészült honlap tapasztalata is.

Mától honlapkészítés helyett online marketinget kínálok és nem bánom azt, ha valaki ezt túl soknak vagy feleslegesnek találja, ő majd talál helyettem száz másik vállalkozót, aki pontosan azt adja, amit ő kért.

Olyat akarok adni, ami a másik fél (nem "vevő", hanem "üzleti partner") számára jó, hasznos, a vállalkozásának bevételt termel. Akár olyan áron is, hogy kicsit mást kap, mint amit kért. Eddig sem szívesen csináltam olyat, amit nem ítéltem hasznosnak, mától viszont egyértelműen visszautasítom az olyan megbízásokat, amit pénzkidobásnak látok a másik fél részéről.

Kérem tehát, hogy ezentúl csak akkor keressen, ha nem ragaszkodik a végletekig az eredeti elképzeléseihez, hanem elfogadja azt, hogy bizonyos dolgokhoz mi jobban értünk, hiszen ha nem lenne szüksége a mi segítségünkre, akkor nem lenne itt.

Ha csak egy "végrehajtót" keres, de mások ötlete, javaslata nem érdekli, akkor egyszerűen keressen egy programozót, vagy középiskolás, főiskolás diákot, aki pár ezer forintért összerak egy ingyenes rendszert - de mi ezt sajnos nem tudjuk vállalni.

Elnézést kérek, ha túl keményen fogalmaztam, de már több száz órát dolgoztam az elmúlt években olyan fölösleges, soha bevételt nem termelő dolgokon, amit sokszor ki sem fizettek, mert én előbb megcsináltam jól, a megrendelő pedig később kifejezetten kérte az elrontását, azaz a saját igényei szerinti átalakítást. (Így egy összegért kétszer dolgoztam.)

Egyszerűen vegyük észre, hogy a honlap nem a tulajdonosnak, hanem a célpiacnak készül. Aki ezt nem tudja elfogadni, az max a saját örömére csináltasson honlapot, de nagy üzleti sikereket ne reméljen. Én pedig az időmet nem szeretném többé reménytelen projektekre pazarolni, még akkor sem, ha megfizetik, mert nem lenne nyugodt a lelkiismeretem.

Gyors megoldás

Ugye nem szeretnél heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3-5 munkanapon belül, ha már minden tartalom rendelkezésre áll.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Mi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Csak azt bánod meg, ha kihagyod.

10 év tapasztalat

Elakadtál a tervezésben? Segítek. Nemcsak elméleti tudásom van, hanem már kb. 150 vevőszerző honlapot átadtam ügyfeleknek.

Bár elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.

Kis-Simonka Tamás, bormax.hu

Baráti ajánlás alapján kerestük meg Gábort közel 10 évvel ezelőtt és azóta már mi ajánlottuk őt tovább ismerősnek. Nekem vendégházam van, a férjemnek pedig egy borkereskedése, így két külön honlapot is fejleszt nekünk.

Fazekasné Judit, karcagiszallas.hu

Mi már régóta ismerjük egymást, mert 2011-ben indult a honlap, amikor sokkal nehezebb volt festőként munkát vállalni. Szerencsére olyan jól sikerült a honlapkészítés, hogy rövid időn belül már válogathattam is a munkalehetőségek közül.

Landenberger Béla, vakolatshop.hu

Csak jót tudok mondani Gáborékról. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!

Spisák Péter, spisakpeter.hu