Korrekt honlapkészítés árak | Online vevőszerzés kisvállalkozóknak

Gyors megoldás

Ugye nem szeretne heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3 munkanapon belül, amit utána közösen fejlesztünk tovább.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Ezért 100%-os garanciát adunk minden új weblaphoz.
Ezt nem bánja meg utólag!

Profitnövekedés

Túl erős a konkurencia, nem tud új vevőket szerezni? Megerősítsük piaci pozícióját, megnöveljük a profitot a jólbevélt online marketing megoldásokkal.

Videós oktatás

Szeretné önállóan is kezelni a honlapját? Semmi probléma! Ha pedig kérni, akkor a kész rendszerhez szívesen csinálunk oktatóvideókat is.

Honlapkészítés Szolnok

Általában nincs szükség arra, hogy személyes találkozzunk az ügyfelekkel, ugyanakkor Szolnok vonzáskörzetében személyesen is tudunk találkozni előzetes egyeztetés alapján. Az irodám a lakásom a Hild Viktor úton található, de ez egy panellakás lényegében és sajnos egy lift nélküli épület legfelső szintén van - ezért érthető okokból nem szokták szeretni az emberek.

Ez a lakás a honlapkészítés hivatalos üzleti címe most, de én nem mindig tartózkodom Szolnokon. Sok időt töltök Tiszaföldváron, illetve a két település között is bármikor meg tudok állni, ha szükséges.

A találkozó maximum 1 órát vesz igénybe - és nem kell rá készülnie semmit. Én viszek táblagépet és viszem azt a kérdéssort, amit mindenképpen át kell beszülünk, hogy biztosan a legmegfelelőbb weblapkészítés csomagot tudja kiválasztani.

Beülhetünk egy kávézóba, el tudok menni az Ön irodájába, de nekem az is tökéletes, ha jó időn egy parkban találkozunk, ahol kötetlenebb keretek között tudunk a honlapkészítés egymás után lépéseiről beszélgetni. Fontos: a találkozó nem jár semmiféle kötelezettségről egyik fél részéről sem. Nem biztos, hogy kérni fogja weboldalt, illetve az sem biztos, hogy én el tudom vállalni azt, amit Ön elképzelt.

Keress(en) bennünket bizalommal,
mert mi néhány órán belül válaszolunk.

Kérem, adja meg a nevét!

Kérem, helyes email címet adjon meg!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Kérem, fogadja el az Adatvédelmi Tájékoztatóban leírtakat. Enélkül nem küldheti el a személyes adatait.

Kis-Simonka TamásBevallom, elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor és Ildikó eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.
Kis-Simonka Tamás - www.bormax.hu

Nemesné Emri SzilviaGábor a honlapkészítés során végig odafigyelt arra, hogy pontosan azt kapjam, amit kértem. Igaz, pár nappal tovább tartott a munka, de összességében maximálisan elégedett vagyok. A honlap szép és áttekinthető lett.
Nemesné Emri Szilvia

Barati RichárdNagyon elégedett vagyok a weblapkészítés eredményével, mert több év "önálló próbálkozása" után végre egy igazán szép, profi weblapom van!:) Időközben már az egyik kollégám is kért egy honlapot magának.
Barati Richárd - www.fakivago.hu

Spisák PéterCsak jót tudok mondani Ildiékről. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!
Spisák Péter - www.spisakpeter.hu

További vélemények

2020 | Minden jog fenntartva!