Profi honlapkészítés, kedvező árak

Honlapkészítés

Teljes kivitelezés, ha szeretnéd: Domain-, tárhely, szövegírás, SEO,  hirdetési kapmányok.

Google SEO

A keresőoptimalizálás abban segít, hogy hirdetés nélkül is megtalálják a weboldaladat.

Hirdetések

Google, Facebook és Youtube hirdetések tervezése, kiépítése és adminisztrálása.

Marketing

Ha egy jó vevőszerző rendszert szeretnél, érdemes szakemberre bízni.


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_allvideos has a deprecated constructor in /home/hka/public_html/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 18

Honlapkészítés Szolnok

Általában nincs szükség arra, hogy személyes találkozzunk az ügyfelekkel, ugyanakkor Szolnok vonzáskörzetében személyesen is tudunk találkozni előzetes egyeztetés alapján. Az irodám a lakásom a Hild Viktor úton található, de ez egy panellakás lényegében és sajnos egy lift nélküli épület legfelső szintén van - ezért érthető okokból nem szokták szeretni az emberek.

Ez a lakás a honlapkészítés hivatalos üzleti címe most, de én nem mindig tartózkodom Szolnokon. Sok időt töltök Tiszaföldváron, illetve a két település között is bármikor meg tudok állni, ha szükséges.

A találkozó maximum 1 órát vesz igénybe - és nem kell rá készülnie semmit. Én viszek táblagépet és viszem azt a kérdéssort, amit mindenképpen át kell beszülünk, hogy biztosan a legmegfelelőbb weblapkészítés csomagot tudja kiválasztani.

Beülhetünk egy kávézóba, el tudok menni az Ön irodájába, de nekem az is tökéletes, ha jó időn egy parkban találkozunk, ahol kötetlenebb keretek között tudunk a honlapkészítés egymás után lépéseiről beszélgetni. Fontos: a találkozó nem jár semmiféle kötelezettségről egyik fél részéről sem. Nem biztos, hogy kérni fogja weboldalt, illetve az sem biztos, hogy én el tudom vállalni azt, amit Ön elképzelt.

Gyors megoldás

Ugye nem szeretnél heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3-5 munkanapon belül, ha már minden tartalom rendelkezésre áll.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Mi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Csak azt bánod meg, ha kihagyod.

10 év tapasztalat

Elakadtál a tervezésben? Segítek. Nemcsak elméleti tudásom van, hanem már kb. 150 vevőszerző honlapot átadtam ügyfeleknek.

Bár elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.

Kis-Simonka Tamás, bormax.hu

Baráti ajánlás alapján kerestük meg Gábort közel 10 évvel ezelőtt és azóta már mi ajánlottuk őt tovább ismerősnek. Nekem vendégházam van, a férjemnek pedig egy borkereskedése, így két külön honlapot is fejleszt nekünk.

Fazekasné Judit, karcagiszallas.hu

Mi már régóta ismerjük egymást, mert 2011-ben indult a honlap, amikor sokkal nehezebb volt festőként munkát vállalni. Szerencsére olyan jól sikerült a honlapkészítés, hogy rövid időn belül már válogathattam is a munkalehetőségek közül.

Landenberger Béla, vakolatshop.hu

Csak jót tudok mondani Gáborékról. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!

Spisák Péter, spisakpeter.hu