Profi honlapkészítés, kedvező árak

Honlapkészítés

Teljes kivitelezés, ha szeretnéd: Domain-, tárhely, szövegírás, SEO,  hirdetési kapmányok.

Google SEO

A keresőoptimalizálás abban segít, hogy hirdetés nélkül is megtalálják a weboldaladat.

Hirdetések

Google, Facebook és Youtube hirdetések tervezése, kiépítése és adminisztrálása.

Marketing

Ha egy jó vevőszerző rendszert szeretnél, érdemes szakemberre bízni.


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_allvideos has a deprecated constructor in /home/hka/public_html/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 18

Kérdések a honlapkészítés előtt

Egy modern honlaphoz 4 dologra van szükség:

  • domain név - amivel megtalálják a tartalmat
  • a tárhely - amin fut maga a honlap (szoftvere)
  • szoftver(csomag) - ami a képek, szövegek, stb. megjelenését biztosítja
  • maga a tartalom (ami egyedi és a legfontosabb az egészben)

A domain nevet és tárhelyet bérelni lehet egy meghatározott időszakra, ez évente egy fix költségként jelenik meg. Jó szolgálatónál ez kb. 5-10.000 Ft/év. Adódik is a kérdés, hogy melyik a jó szolgálató? Én személy szerint 3 helyen voltam az elmúlt 10 évben, mert ők a legjobbak ma az országban egy kisebb céges honlap számára. Ha együtt fogunk dolgozni, természetesen őket fogom ajánlani. [Mi külön nem foglalkozunk már viszonteladással.]

Ki tervezze meg a honlapot?

Sokan csak egy kötelező rosszként tekintenek a honlapra, aminek úgysincs semmi értelme - de muszáj lennie. A legtöbb kisvállalkozó és kereskedőnek egyszerűen nincs elég online tapasztalata ahhoz, hogy jó weboldalt tervezzen. Ami élőben működik, az neten sokszor nem - és fordítva is igaz. A lényeg: a honlap nem a tulajdonosnak készül, hanem a célpiacnak. Ha még soha nem csinált ilyesmit és nincs megfelelő elméleti képzettsége sem, akkor egyértleműen érdemes a szakemberre bízni először, illetve közösen megbeszélni az ötleteket.

Hogyan válasszon szakembert?

A legjobb megoldás mindig az, ha egy profi csapatot bíz meg a feladattal, ahol van külön programozó, grafikus, marketinges, szövegíró, hirdetéskezelő - viszont egy ilyen cég általában nem megifzethető egy kisvállalkozó számára. Ma már sok ingyenes rendszer van, amit bárki kezelni tud valamilyen szinten, ezért a programozó és a grafikus sokszor elhagyható. Ezzel szemben hogy egy weboldal valóban eladjon, ahhoz kell a jó (és nyelvtanilag helyes) értékesítési szöveg, a jól felépített hirdetési rendszer és persze egy olyan marketignszemlélet, ami az egészet összefogja.

Ezt most nem azért mondom, mert nekem marketing szakirányú diplomám van és mellete külön boltvezető végzettségem! Hanem éppen azért kellett nekem is megtanulnom a programozást és képszerkesztést, mert nem találtam olyan jó (és induláskor megfizethető) szakembert, aki minden részterületen elég tapasztalt volt. Hiába a szép honlap és a tökéletes kód, azok önmagukban nem fognak vevőket hozni a cégnek. (Sok tapasztalat van arra, hogy egy egyszerűbb megjelenésű, de jobban marketingelt honlap megtöbbszörözi az érdeklődők és vásárlók számát.)

Milyen garanciát kérjen a honlapkészítéssel kapcsolatban?

Unalomig ismételt hír, hogy szakemberhiány van, főleg informatikai végzettségűekből. Ez igaz is, ezért gyakori a szakmában a több napos, esetenként a több hetes csúszás. Azt javaslom, mindenképpen rögzítsék szerződésben is a határidőket, ha egy nagyobb weboldalról van szó vagy Önnek fontos a határidő. A másik legfontosabb dolog, hogy biztosítva legyen a szoftverek frissítése, mert nagyon sok a támadás a honlapok ellen. Ha pedig baj van, akkor a tárhelyszolgálatók egyszerűen lekapcsolják a feltört oldalt és akár napokig nem lesz elérhető. Ha pedig a Google nem találja a tartalmat, akkor rohamosan fognak hátraesni a már elért helyezések is. [A mi 3+1 garanciánkban természetesen mindkettő benne van.]

Mi kell ahhoz, hogy egy weboldal sikeres legyen?

Folyamatos adatgyűjtés, ezek elemzése és kiértékelése. Az eredmények pontos ismerete lehet a későbbi módosítások és a tartalombővítés alapja. Fontos, hogy mindig legyen valakinek egy jó ötlete, de ha nem mérjük a hatást, nem látjuk a változásokat, akkor könnyen lehet, hogy egy már jól működő rendszert rontunk le - miközben a piaci körülmények változásával magyarázzuk utólag. Kerülje el ezt a hibát, inkább vezessen (vagy vezettessen) pontos statisztikákat!

Gyors megoldás

Ugye nem szeretnél heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3-5 munkanapon belül, ha már minden tartalom rendelkezésre áll.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Mi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Csak azt bánod meg, ha kihagyod.

10 év tapasztalat

Elakadtál a tervezésben? Segítek. Nemcsak elméleti tudásom van, hanem már kb. 150 vevőszerző honlapot átadtam ügyfeleknek.

Bár elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.

Kis-Simonka Tamás, bormax.hu

Baráti ajánlás alapján kerestük meg Gábort közel 10 évvel ezelőtt és azóta már mi ajánlottuk őt tovább ismerősnek. Nekem vendégházam van, a férjemnek pedig egy borkereskedése, így két külön honlapot is fejleszt nekünk.

Fazekasné Judit, karcagiszallas.hu

Mi már régóta ismerjük egymást, mert 2011-ben indult a honlap, amikor sokkal nehezebb volt festőként munkát vállalni. Szerencsére olyan jól sikerült a honlapkészítés, hogy rövid időn belül már válogathattam is a munkalehetőségek közül.

Landenberger Béla, vakolatshop.hu

Csak jót tudok mondani Gáborékról. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!

Spisák Péter, spisakpeter.hu