Korrekt honlapkészítés árak | Online vevőszerzés kisvállalkozóknak

Gyors megoldás

Ugye nem szeretne heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3 munkanapon belül, amit utána közösen fejlesztünk tovább.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Ezért 100%-os garanciát adunk minden új weblaphoz.
Ezt nem bánja meg utólag!

Profitnövekedés

Túl erős a konkurencia, nem tud új vevőket szerezni? Megerősítsük piaci pozícióját, megnöveljük a profitot a jólbevélt online marketing megoldásokkal.

Videós oktatás

Szeretné önállóan is kezelni a honlapját? Semmi probléma! Ha pedig kérni, akkor a kész rendszerhez szívesen csinálunk oktatóvideókat is.

Keresőoptimalizálás alapok

Mi az a keresőoptimalizálás? Miket kell tudnunk, mielőtt egyáltalán hozzáláthatnánk? A honlapkészítés technikailag nem jelent kihívást, éppen ezért számtalan honlap van ma már az interneten. A célunk az, hogy olyan emberek is megtaláljanak bennünket, akik még korábban nem hallottak rólunk.

Az interneten található honlapkészítés árak egy viszonylagos szűk sávban mozognak, de ezzel szemben óriási különbség van az egyes honlapok által termelt plusz bevétel között. Könnyen lehet, hogy egy látszólag ugyanolyan honlapot meg lehet venni 10.000 és 50.000 forintért, viszont könnyen lehet, hogy míg az olcsóbb a befektetés árát sem hozza vissza, addig a látszólag sokkal drágábbal már az első hónapban a többszörösét keresi majd meg. [Mindkettőre volt példa az ügyfeleim körében, de szerencsére az utóbbi lényegesen többször fordul elő.]

Ön mit szeretne inkább? Spórolni egy évben egy dolgon 20.000 Ft-ot vagy fizetni egy jobb minőségért többet és azzal keresni pl. plusz 200.000 Ft-ot? Ha vállalkozóként a legjobb befektetéseket keresi, akkor jó helyen jár, míg ha mindenből a legolcsóbbat keresi, akkor ne is olvasson tovább, ez a cikk nem Önnek szól!

Mint már megbeszéltük, manapság a honlapkészítés technikai része egy egész egyszerű feladatnak látszik, ha egy egészen egyszerű honlapot szeretnénk csinálni. A probléma abból adódik, hogy az internet tele van a konkurenciával, azaz egy egyszerű és átlagos honlap semmire sem elég. Na jó, ez így nem igaz, mert arra tökéletes, hogy a hagyományos újsághirdetést kiegészítsük vele, de maga a honlap önállóan nem lesz életképes, ha valaki tapasztalatok nélkül kezd hozzá.

A holnap szerkezete és külseje csak az alap, amelyre fel kell kerülni a jó reklámszövegnek, amit viszont a keresőoptimalizálás alapelvei alapján fogalmaztunk meg. A szöveg csak az embereknek szól, akkor a kereső nem fogja elég értékesnek találni és egyszerűen nem jeleníti meg jó helyen a találati listában.

Ha feladunk egy újsághirdetést, akkor az embereknek csak egy kis százalékából váltunk ki cselekvést, mert egész egyszerűen csak néhány embert fog ott és akkor érdekelni az ajánlatunk. Ha ön a kezébe vesz egy újságot, szintén nem fogja az összes hirdetőt felhívni vagy meglátogatni, mert éppen nincs szüksége arra, amit ők reklámoznak.

A keresőoptimalizálás lényege, hogy azokat az érdeklődőket szerezhetjük meg, akiknek éppen akkor van szüksége az árura, amit mi kínálunk. Összességében kevesebb ember látja, mint egy újsághirdetést, a keresőből érkező látogatók lényegesen nagyobb arányban válhatnak vásárlókká.

Egy profi értékesítési honlap esetén a keresőoptimalizálás adja az elkészítése során felmerülő költségek jelentős részét. A végleges honlapkészítés árak akár 30-40%-kal magasabbak is lehetnek egy bemutatkozó weboldal esetén, ha a tulajdonos csak kevés egyedi, gépelt szöveget tud biztosítani a témában!

Mindezek ellenére az egyik legbiztosabb befektetés a profi szakemberre bízott keresőoptimalizálás, mert ha jó a honlap, jó a termék és jók az árak, akkor az eladásnak nincs felső határa, az érdeklődők pedig szinte ingyen jönnek majd.

Ha részletesen szeretne olvasni az alapvető követelményekről, akkor lépjen át a Keresőoptimalizálás aloldalra.

Keress(en) bennünket bizalommal,
mert mi néhány órán belül válaszolunk.

Kérem, adja meg a nevét!

Kérem, helyes email címet adjon meg!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Kérem, fogadja el az Adatvédelmi Tájékoztatóban leírtakat. Enélkül nem küldheti el a személyes adatait.

Kis-Simonka TamásBevallom, elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor és Ildikó eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.
Kis-Simonka Tamás - www.bormax.hu

Nemesné Emri SzilviaGábor a honlapkészítés során végig odafigyelt arra, hogy pontosan azt kapjam, amit kértem. Igaz, pár nappal tovább tartott a munka, de összességében maximálisan elégedett vagyok. A honlap szép és áttekinthető lett.
Nemesné Emri Szilvia

Barati RichárdNagyon elégedett vagyok a weblapkészítés eredményével, mert több év "önálló próbálkozása" után végre egy igazán szép, profi weblapom van!:) Időközben már az egyik kollégám is kért egy honlapot magának.
Barati Richárd - www.fakivago.hu

Spisák PéterCsak jót tudok mondani Ildiékről. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!
Spisák Péter - www.spisakpeter.hu

További vélemények

2020 | Minden jog fenntartva!