Korrekt honlapkészítés árak | Online vevőszerzés kisvállalkozóknak

Gyors megoldás

Ugye nem szeretne heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3 munkanapon belül, amit utána közösen fejlesztünk tovább.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Ezért 100%-os garanciát adunk minden új weblaphoz.
Ezt nem bánja meg utólag!

Profitnövekedés

Túl erős a konkurencia, nem tud új vevőket szerezni? Megerősítsük piaci pozícióját, megnöveljük a profitot a jólbevélt online marketing megoldásokkal.

Videós oktatás

Szeretné önállóan is kezelni a honlapját? Semmi probléma! Ha pedig kérni, akkor a kész rendszerhez szívesen csinálunk oktatóvideókat is.

Milyen legyen a honlap megjelenése?

  • Milyen az ideális megjelenés?
  • Van ingyenes logókészítő és profi képszerkesztő?

A kevesebb néha több, az emberek nagy része számára a letisztult (pontosan szerkesztett, könnyen átlátható) külső fontosabb, mint egy "modern dizájn". A honlapkészítés célja az értékesítés, ezért mindent ennek kell alárendelni.

Sok honlaptulajdonos beleesik abba a hibába, hogy a saját ízlésének megfelelő honlapot csinál vagy vásárol - ami viszont nem mindig lesz vonzó a célközönsége számára. Lehet, hogy nekem személy szerint a fekete-sárga vagy a szivárványszínű honlap tetszik, de biztos vagyok benne, hogy a célközönségem nem lenne elragadtatva az eredménytől.

Nagyon fontos szempont a honlapkészítés során, hogy az emberek nagy része az első 5-10 másodpercben eldönti, hogy a honlap bizalomgerjesztő-e számára, illetve megtalálja-e, amit keres. Lehet fent bármilyen "menő, trendi dizájn", ha a felhasználó nem találja meg, amit keres, akkor elmegy.

Máskor a honlap alapszerkezete szép és átlátható, de túl sok a reklám vagy a mozgó képi elem rajta, ezért a látogató túl passzívvá válhat: csak nézelődik, de nem kattint. A másik probléma, ha a keresőből egy konkrét céllal érkező látogatót figyelmét felhívjuk valami másra, vagyis már nem az eredeti problémájára koncentrál. [A kívánt reakció az ajánlatkérés, a vásárlás, a hírlevélre való feliratkozás, stb.]

Nem egy olyan honlapot vettem már át, amelyet korábban grafikus készített, "csodaszép" volt, de nem hozott vevőket a cégnek. Miután átvettem, teljesen átszabtam az egészet és bár elismerem, hogy "csúnyább" lett, de mégis nagyságrendekkel több árajánlatot és terméket kérnek a látogatók azóta.

Természetesen léteznek ingyenes képek, ingyenes képszerkesztők, bannerszerkesztők és logótervező programok, melyek jó része magyar nyelven is elérhetőek. Arra kell vigyázni, hogy ne a mennyiségre és ne az egyediségre, hanem a minőségre törekedjünk a munka során!

Egy egyszerű, de szépen (igényesen, pontosan!) megcsinált honlap sokkal értékesebb az online marketingben, mint egy túldíszített, de nehezen átlátható weboldal. A legsúlyosabb hiba, ha valaki szaktudás nélkül akar egy ingyenes sablont egyedivé alakítani és azután egy igénytelen eredmény születik, mert pl. nem jó a kép mérete vagy a képarány, a szöveg rálóg a képre, stb.

Keress(en) bennünket bizalommal,
mert mi néhány órán belül válaszolunk.

Kérem, adja meg a nevét!

Kérem, helyes email címet adjon meg!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Kérem, fogadja el az Adatvédelmi Tájékoztatóban leírtakat. Enélkül nem küldheti el a személyes adatait.

Kis-Simonka TamásBevallom, elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor és Ildikó eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.
Kis-Simonka Tamás - www.bormax.hu

Nemesné Emri SzilviaGábor a honlapkészítés során végig odafigyelt arra, hogy pontosan azt kapjam, amit kértem. Igaz, pár nappal tovább tartott a munka, de összességében maximálisan elégedett vagyok. A honlap szép és áttekinthető lett.
Nemesné Emri Szilvia

Barati RichárdNagyon elégedett vagyok a weblapkészítés eredményével, mert több év "önálló próbálkozása" után végre egy igazán szép, profi weblapom van!:) Időközben már az egyik kollégám is kért egy honlapot magának.
Barati Richárd - www.fakivago.hu

Spisák PéterCsak jót tudok mondani Ildiékről. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!
Spisák Péter - www.spisakpeter.hu

További vélemények

2020 | Minden jog fenntartva!