Online Vevőszerzés

Profi honlapkészítés, korrekt árak

Aktuális akció

Jó helyen jársz, ha szeretnél egy vevőszerző honlapot. Az induláshoz tökéletes lesz, de előbb-utóbb extrákra is szükséged lesz, hogy biztosan megelőzd a konkurenciát. Ha most kérsz árajánlatot, akkor választhatsz egyet ajándékba. Melyiknel örülnék leginkább?

  • Nyomdakész QR-kódos névjegygrafika, ha offline is aktív vagy
  • 3 különböző hirdetési kampány, hogy többen megtaláljanak
  • Automatizált online marketingmegoldások

Milyen legyen a honlap megjelenése?

  • Milyen az ideális megjelenés?
  • Van ingyenes logókészítő és profi képszerkesztő?

A kevesebb néha több, az emberek nagy része számára a letisztult (pontosan szerkesztett, könnyen átlátható) külső fontosabb, mint egy "modern dizájn". A honlapkészítés célja az értékesítés, ezért mindent ennek kell alárendelni.

Sok honlaptulajdonos beleesik abba a hibába, hogy a saját ízlésének megfelelő honlapot csinál vagy vásárol - ami viszont nem mindig lesz vonzó a célközönsége számára. Lehet, hogy nekem személy szerint a fekete-sárga vagy a szivárványszínű honlap tetszik, de biztos vagyok benne, hogy a célközönségem nem lenne elragadtatva az eredménytől.

Nagyon fontos szempont a honlapkészítés során, hogy az emberek nagy része az első 5-10 másodpercben eldönti, hogy a honlap bizalomgerjesztő-e számára, illetve megtalálja-e, amit keres. Lehet fent bármilyen "menő, trendi dizájn", ha a felhasználó nem találja meg, amit keres, akkor elmegy.

Máskor a honlap alapszerkezete szép és átlátható, de túl sok a reklám vagy a mozgó képi elem rajta, ezért a látogató túl passzívvá válhat: csak nézelődik, de nem kattint. A másik probléma, ha a keresőből egy konkrét céllal érkező látogatót figyelmét felhívjuk valami másra, vagyis már nem az eredeti problémájára koncentrál. [A kívánt reakció az ajánlatkérés, a vásárlás, a hírlevélre való feliratkozás, stb.]

Nem egy olyan honlapot vettem már át, amelyet korábban grafikus készített, "csodaszép" volt, de nem hozott vevőket a cégnek. Miután átvettem, teljesen átszabtam az egészet és bár elismerem, hogy "csúnyább" lett, de mégis nagyságrendekkel több árajánlatot és terméket kérnek a látogatók azóta.

Természetesen léteznek ingyenes képek, ingyenes képszerkesztők, bannerszerkesztők és logótervező programok, melyek jó része magyar nyelven is elérhetőek. Arra kell vigyázni, hogy ne a mennyiségre és ne az egyediségre, hanem a minőségre törekedjünk a munka során!

Egy egyszerű, de szépen (igényesen, pontosan!) megcsinált honlap sokkal értékesebb az online marketingben, mint egy túldíszített, de nehezen átlátható weboldal. A legsúlyosabb hiba, ha valaki szaktudás nélkül akar egy ingyenes sablont egyedivé alakítani és azután egy igénytelen eredmény születik, mert pl. nem jó a kép mérete vagy a képarány, a szöveg rálóg a képre, stb.

Gyors megoldás

Ugye nem szeretnél heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3-5 munkanapon belül, ha már minden tartalom rendelkezésre áll.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Mi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Csak azt bánod meg, ha kihagyod.

10 év tapasztalat

Elakadtál a tervezésben? Segítek. Nemcsak elméleti tudásom van, hanem már kb. 150 vevőszerző honlapot átadtam ügyfeleknek.

Kis-Simonka Tamás

Bár elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor és Ildikó eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.
Kis-Simonka Tamás - bormax.hu

Fazekasné Judit

Baráti ajánlás alapján kerestük meg Gábort közel 10 évvel ezelőtt és azóta már mi ajánlottuk őt tovább ismerősnek. Nekem vendégházam van, a férjemnek pedig egy borkereskedése, így két külön honlapot is fejleszt nekünk.
Fazekasné Judit - karcagiszallas.hu

Landenberger Béla

Mi már régóta ismerjük egymást, mert 2011-ben indult a honlap, amikor sokkal nehezebb volt festőként munkát vállalni. Szerencsére olyan jól sikerült a honlapkészítés, hogy rövid időn belül már válogathattam is a munkalehetőségek közül.
Landenberger Béla - vakolatshop.hu

Spisák Péter

Csak jót tudok mondani Ildiékről. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!
Spisák Péter - spisakpeter.hu

További vélemények