Profi honlapkészítés, kedvező árak

Honlapkészítés

Teljes kivitelezés, ha szeretnéd: Domain-, tárhely, szövegírás, SEO,  hirdetési kapmányok.

Google SEO

A keresőoptimalizálás abban segít, hogy hirdetés nélkül is megtalálják a weboldaladat.

Hirdetések

Google, Facebook és Youtube hirdetések tervezése, kiépítése és adminisztrálása.

Marketing

Ha egy jó vevőszerző rendszert szeretnél, érdemes szakemberre bízni.


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_allvideos has a deprecated constructor in /home/hka/public_html/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 18

Wodpress honapkészítés

Nem vagyok elfogult a Wordpress és más hasonló rendszerekkel (Joomla, Wix, Dupal, stb) szemben, hiszen én magam is 10+ évig használtam ezeket és sok ügyfelem lett velük sikeres online. Azonban az informatika folyamatosan változik és ami elég jó volt 5 éve, az ma már kevés. Vagy túl olyan kompromisszummal jár, ami miatt érdemes egy jobb megoldást keresni.

Kinek való a wordpress honlapkészítés? Jó kérdés, mert sokan még fejlesztőként is ezt választják, de annak okairól majd lentebb írok pár szót. Szerintem ma már igazából csak 3 esetben érdemes a WP-t választani.

  • Személyes, hobbi blogok esetén. Amikor nem cél az ügyfélszerzés, nincs tétje az egésznek. Elsősorban az ismerősök vagy egy nagyon szűk szakmai réteg fogja olvasni, akiknek csak a tartalom számít.
  • Olyan kisvállalkozásoknak, akiknek van már stabil ügyfélköre már, a honlap csak egy "kötelező elem", mint a felirat az autón vagy a névjegykártya.
  • Ha valaki meg akarja tanulni a webfejlesztést és szeretne az alapokkal tisztában lenni. Ebben az esetben viszont nem szabad ezen a szinten megrekedni.

 

Mi a baj a Wordpress weboldalakkal?

A Wordpress a honlapkészítés zacskós levese. Ezt úgy értem, hogy valakik a távolban kitalálták, hogy mi az az egyveleg, ami egy átlagos felhasználó ízlésének nagyjából megfelel. Azt is kapod hozzá, amit nem kértél. Emiatt lassabb és nehezebb kezelni. Ha pedig olyasmit raknál bele, ami eredetileg nem volt, annak nagyon komoly korlátai vannak. Ha mégis beépíthető, akkor pedig még lassabb és még nagyobb a biztonsági kockázat.

Most képzeld el, hogy ha csak Ford Focus létezne. Többféle felszereltség, 2 ajtós, meg kombi, de mégiscsak mindegyik egy Focus. Hogyan fogsz megelőzni valakit, hogyan fogsz kitűnni a tömegből? Hogy oldod meg, ha nagy a család vagy több csomagod van és már nem fér? (Vagy mondjam azt, hogy mindig, mindenhová egy egységes 40*25 centis női táskát lehetne vinni?:))

Ez olyan szempontból rossz példa, hogy az autó alapvetően elvisz A-ból B-be, szinte mindegy, hogy milyen. A vállalkozások világa viszont egy verseny. Az online marketing pedig olyan, mint a Forma-1. Sokszor már a rajtvonalnál eldől, hogy kinek van esélye. Mert ez attól függ, melyik csapat autójában ül éppen... (Ezért nem nézem 15 éve.)

A kérdés tehát igazából ez. Te hogyan szeretnél versenyezni online? Egy (átlagosan jó) Focus-szal vagy egy erre a célra tervezett, 2-3szor gyorsabb versenyautóval?

Egy egyedi rendszer mindig azt tudja, amire éppen neked és a vállalkozásnak szükségetek van. Ezt mindig drágább, mint a "sablonos" megoldás. Viszont ez a plusz befektetés gyorsan meg fog térülni, ha megfogadod a marketinggel kapcsolatos tanácsaimat is.

Ráadásul én személy szerint olyan rendszert építettem a Joomla és Wordpress helyett, hogy a különbség nagyon minimális legyen. Ez azért lehetséges, mert sok ügyfél használja egyszerre, így sokfelé eloszlik a fejlesztési költség. Plusz nem kell semmilyen külső szoftvert megvásárolnom hozzá, mert amire igény van, azt rövid idő alatt bele tudom építeni.


Azt ígértem, hogy beszélek pár szót arról is, hogy komoly fejlesztők, miért készítenek Wordpress honlapot. A válasz az, hogy mert gyorsan megvan. Az ügyfél nem tudja, hogy egy 2-3 óra alatt telepített megoldást kap egy egyedinek mondott tök' sablonos megjelenéssel és ezért hajlandó kifizetni akár 50-100.000 Ft-ot. De láttam már durvább árakat is.

Az még a jobbik eset, ha a weboldal látszólag jól működik, de sok esetben lassú és nem is felel meg a legalapvetőbb Google és Facebook szempontoknak sem. Ráadásul rengeteg különböző programozó szoftverei vannak egymásba építve, amik tele vannak kisebb-nagyobb hibákkal, ezért folyamatosan frissítgetni kell az oldalt. Ez a tulajdonos számára további havi költség - vagy kockáztatja azt, hogy egyszercsak feltörik az oldalt és jön a Google büntetés.

A rosszabb eset az, amikor kezdő honlapkészítők, egyetemisták, "szomszéd srácok" elvállalják a munkát, de semmiféle szakmai szempontnak nem felel meg a weboldal és sokszor nem is működik rendesen. Amit nem lehet "átkattintani", azt ők már nem tudják megoldani. Ők nem valódi programozók (még), csak kihasználják a lehetőséget.

Jópár ilyen félkész / hibás honlapot láttam az elmúlt években és mindig olyan kellemetlen elmondani a tulajdonosnak, hogy "ezt a rendszert többe kerülne kijavítani, mint a nulláról normálisan újraépíteni". Pedig tényleg ez az igazság. (Éppen ezért semmiféle Wordpress-es honlapot nem vállalok még karbantartásra sem. Mások munkájáért én nem tudom vállalni a felelősséget.)

Gyors megoldás

Ugye nem szeretnél heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3-5 munkanapon belül, ha már minden tartalom rendelkezésre áll.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Mi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Csak azt bánod meg, ha kihagyod.

10 év tapasztalat

Elakadtál a tervezésben? Segítek. Nemcsak elméleti tudásom van, hanem már kb. 150 vevőszerző honlapot átadtam ügyfeleknek.

Bár elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.

Kis-Simonka Tamás, bormax.hu

Baráti ajánlás alapján kerestük meg Gábort közel 10 évvel ezelőtt és azóta már mi ajánlottuk őt tovább ismerősnek. Nekem vendégházam van, a férjemnek pedig egy borkereskedése, így két külön honlapot is fejleszt nekünk.

Fazekasné Judit, karcagiszallas.hu

Mi már régóta ismerjük egymást, mert 2011-ben indult a honlap, amikor sokkal nehezebb volt festőként munkát vállalni. Szerencsére olyan jól sikerült a honlapkészítés, hogy rövid időn belül már válogathattam is a munkalehetőségek közül.

Landenberger Béla, vakolatshop.hu

Csak jót tudok mondani Gáborékról. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!

Spisák Péter, spisakpeter.hu