Korrekt honlapkészítés árak | Online vevőszerzés kisvállalkozóknak

Gyors megoldás

Ugye nem szeretne heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3 munkanapon belül, amit utána közösen fejlesztünk tovább.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Ezért 100%-os garanciát adunk minden új weblaphoz.
Ezt nem bánja meg utólag!

Profitnövekedés

Túl erős a konkurencia, nem tud új vevőket szerezni? Megerősítsük piaci pozícióját, megnöveljük a profitot a jólbevélt online marketing megoldásokkal.

Videós oktatás

Szeretné önállóan is kezelni a honlapját? Semmi probléma! Ha pedig kérni, akkor a kész rendszerhez szívesen csinálunk oktatóvideókat is.

100% Honlapkészítés garancia

A korábban már (másokban) csalódott ügyfeleinktől tudjuk, hogy milyen sok honlapkészítéssel foglalkozó vállalkozó ígér meg szinte bármit laikus érdeklődőknek, amiket utána sok esetben nem tartanak be. Mi nem szeretünk csalódást okozni, ezért mi ingyenes próbalehetőséget biztosítunk mindenkinek.

Azt természetesen mi sem tudjuk garantálni, hogy hirtelen megugrik a cég bevétele vagy hogy havonta ezrek fogják felkeresni az új honlapot (az a gyanús, ha valaki ezt ígéri), de abban biztos lehet, hogy utólag nem fog bennünk csalódni.

Ha szeretné megnövelni a honlap látogatóinak számát, ha szeretné, hogy a látogatók nagyobb arányban váljanak vásárlóvá, akkor különböző megoldások közül lehet választania, melyekről érdeklődjön e-mailben, kérem! Addig is lássuk, mire vonatkozik a honlapkészítés garancia!

Mire tudunk garanciát vállalni?

 • Kipróbálhatja a honlap működését, mielőtt eldönti, hogy átveszi-e (kifizeti-e).
 • Ha kész grafikai terveket kapunk, akkor pontosan ugyanazt látja majd a honlapján.
 • Az elkészült honlap szerkezete és megjelenése megfelel a mai követelményeknek.
 • A kész honlap bővíthető, könnyen frissíthető, naprakészen tartható.
 • A honlap keresőbarát lesz, tökéletesen alkalmas lesz a keresőoptimalizálásra.
 • Adatait, üzleti titkait nem adjuk tovább harmadik félnek (senkinek).
 • Nem fogunk eltűnni a honlapkészítés után, e-mailben mindig elérhetőek vagyunk.
 • A kész honlapot könnyedén rábízhatja más szakemberre is, nem fog tőlünk függeni.
 • Garantáljuk, hogy meg tudja tanulni a honlap önálló kezelését. A honlapkészítés oktatás bárki számára elég alapos, akinek legalább középfokú végzettsége van.

 

Mit nem tudunk garantálni?

 • Nem tudjuk garantálni a honlap egy adott helyezését a keresőben, hiszen ez a konkurenciától függ leginkább. Továbbá hiába van jó helyen a honlap a keresőben, ha túl kevesen keresik az adott kifejezést, akkor maximalizálva van a havi látogatók száma.
 • Bármikor előfordulhat technikai, fizikai probléma egy szerverrel kapcsolatban, ezért nem tudunk 100%-os elérhetőséget garantálni - ahogy a legnagyobb tárhelyszolgáltatók sem.
 • A számítástechnika gyorsan fejlődik, ezért nem tudjuk garantálni, hogy a honlap évek múlva is kellően védett lesz pl. a hackertámadásokkal vagy spamokkal szemben. A kész honlapot minimum 1-2 évente frissíteni kell.
 • Egyszerűen el kell fogadni, hogy minden honlap feltörhető. Eddig egyetlen általunk kezelt honlap sem vált elérhetetlenné külső támadás miatt, de azt nem tudjuk garantálni, hogy soha senkiével nem fordulhat elő. Ha évente legalább egyszer frissítve van a rendszer, akkor 99,99%-os a folyamatos elérhetőség.
 • Napközben (08:00-22:00) általában 3 órán belül válaszolunk a sürgős levelekre, illetve elhárítjuk az esetleges hibákat, de folyamatos (éjszakai) ügyfélszolgálatot nem tudunk biztosítani.

 

Keress(en) bennünket bizalommal,
mert mi néhány órán belül válaszolunk.

Kérem, adja meg a nevét!

Kérem, helyes email címet adjon meg!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Kérem, fogadja el az Adatvédelmi Tájékoztatóban leírtakat. Enélkül nem küldheti el a személyes adatait.

Kis-Simonka TamásBevallom, elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor és Ildikó eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.
Kis-Simonka Tamás - www.bormax.hu

Nemesné Emri SzilviaGábor a honlapkészítés során végig odafigyelt arra, hogy pontosan azt kapjam, amit kértem. Igaz, pár nappal tovább tartott a munka, de összességében maximálisan elégedett vagyok. A honlap szép és áttekinthető lett.
Nemesné Emri Szilvia

Barati RichárdNagyon elégedett vagyok a weblapkészítés eredményével, mert több év "önálló próbálkozása" után végre egy igazán szép, profi weblapom van!:) Időközben már az egyik kollégám is kért egy honlapot magának.
Barati Richárd - www.fakivago.hu

Spisák PéterCsak jót tudok mondani Ildiékről. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!
Spisák Péter - www.spisakpeter.hu

További vélemények

2020 | Minden jog fenntartva!