Profi honlapkészítés, kedvező árak

Honlapkészítés

Teljes kivitelezés, ha szeretnéd: Domain-, tárhely, szövegírás, SEO,  hirdetési kapmányok.

Google SEO

A keresőoptimalizálás abban segít, hogy hirdetés nélkül is megtalálják a weboldaladat.

Hirdetések

Google, Facebook és Youtube hirdetések tervezése, kiépítése és adminisztrálása.

Marketing

Ha egy jó vevőszerző rendszert szeretnél, érdemes szakemberre bízni.

100% Honlapkészítés garancia

A korábban már (másokban) csalódott ügyfeleinktől tudjuk, hogy milyen sok honlapkészítéssel foglalkozó vállalkozó ígér meg szinte bármit laikus érdeklődőknek, amiket utána sok esetben nem tartanak be. Mi nem szeretünk csalódást okozni, ezért mi ingyenes próbalehetőséget biztosítunk mindenkinek.

Azt természetesen mi sem tudjuk garantálni, hogy hirtelen megugrik a cég bevétele vagy hogy havonta ezrek fogják felkeresni az új honlapot (az a gyanús, ha valaki ezt ígéri), de abban biztos lehet, hogy utólag nem fog bennünk csalódni.

Ha szeretné megnövelni a honlap látogatóinak számát, ha szeretné, hogy a látogatók nagyobb arányban váljanak vásárlóvá, akkor különböző megoldások közül lehet választania, melyekről érdeklődjön e-mailben, kérem! Addig is lássuk, mire vonatkozik a honlapkészítés garancia!

Mire tudunk garanciát vállalni?

 • Kipróbálhatja a honlap működését, mielőtt eldönti, hogy átveszi-e (kifizeti-e).
 • Ha kész grafikai terveket kapunk, akkor pontosan ugyanazt látja majd a honlapján.
 • Az elkészült honlap szerkezete és megjelenése megfelel a mai követelményeknek.
 • A kész honlap bővíthető, könnyen frissíthető, naprakészen tartható.
 • A honlap keresőbarát lesz, tökéletesen alkalmas lesz a keresőoptimalizálásra.
 • Adatait, üzleti titkait nem adjuk tovább harmadik félnek (senkinek).
 • Nem fogunk eltűnni a honlapkészítés után, e-mailben mindig elérhetőek vagyunk.
 • A kész honlapot könnyedén rábízhatja más szakemberre is, nem fog tőlünk függeni.
 • Garantáljuk, hogy meg tudja tanulni a honlap önálló kezelését. A honlapkészítés oktatás bárki számára elég alapos, akinek legalább középfokú végzettsége van.

 

Mit nem tudunk garantálni?

 • Nem tudjuk garantálni a honlap egy adott helyezését a keresőben, hiszen ez a konkurenciától függ leginkább. Továbbá hiába van jó helyen a honlap a keresőben, ha túl kevesen keresik az adott kifejezést, akkor maximalizálva van a havi látogatók száma.
 • Bármikor előfordulhat technikai, fizikai probléma egy szerverrel kapcsolatban, ezért nem tudunk 100%-os elérhetőséget garantálni - ahogy a legnagyobb tárhelyszolgáltatók sem.
 • A számítástechnika gyorsan fejlődik, ezért nem tudjuk garantálni, hogy a honlap évek múlva is kellően védett lesz pl. a hackertámadásokkal vagy spamokkal szemben. A kész honlapot minimum 1-2 évente frissíteni kell.
 • Egyszerűen el kell fogadni, hogy minden honlap feltörhető. Eddig egyetlen általunk kezelt honlap sem vált elérhetetlenné külső támadás miatt, de azt nem tudjuk garantálni, hogy soha senkiével nem fordulhat elő. Ha évente legalább egyszer frissítve van a rendszer, akkor 99,99%-os a folyamatos elérhetőség.
 • Napközben (08:00-22:00) általában 3 órán belül válaszolunk a sürgős levelekre, illetve elhárítjuk az esetleges hibákat, de folyamatos (éjszakai) ügyfélszolgálatot nem tudunk biztosítani.

 

Gyors megoldás

Ugye nem szeretnél heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3-5 munkanapon belül, ha már minden tartalom rendelkezésre áll.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Mi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Csak azt bánod meg, ha kihagyod.

10 év tapasztalat

Elakadtál a tervezésben? Segítek. Nemcsak elméleti tudásom van, hanem már kb. 150 vevőszerző honlapot átadtam ügyfeleknek.

Bár elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.

Kis-Simonka Tamás, bormax.hu

Baráti ajánlás alapján kerestük meg Gábort közel 10 évvel ezelőtt és azóta már mi ajánlottuk őt tovább ismerősnek. Nekem vendégházam van, a férjemnek pedig egy borkereskedése, így két külön honlapot is fejleszt nekünk.

Fazekasné Judit, karcagiszallas.hu

Mi már régóta ismerjük egymást, mert 2011-ben indult a honlap, amikor sokkal nehezebb volt festőként munkát vállalni. Szerencsére olyan jól sikerült a honlapkészítés, hogy rövid időn belül már válogathattam is a munkalehetőségek közül.

Landenberger Béla, vakolatshop.hu

Csak jót tudok mondani Gáborékról. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!

Spisák Péter, spisakpeter.hu