Profi honlapkészítés, kedvező árak

Honlapkészítés

Teljes kivitelezés, ha szeretnéd: Domain-, tárhely, szövegírás, SEO,  hirdetési kapmányok.

Google SEO

A keresőoptimalizálás abban segít, hogy hirdetés nélkül is megtalálják a weboldaladat.

Hirdetések

Google, Facebook és Youtube hirdetések tervezése, kiépítése és adminisztrálása.

Marketing

Ha egy jó vevőszerző rendszert szeretnél, érdemes szakemberre bízni.

Jogi nyilatkozat - honlapkészítés, keresőoptimalizálás

A honlapkészítés során mindig a maximális pontosságra törekszem a programozás közben. Megbízóimat mindenről időben tájékoztatom, meghagyva számukra a döntés lehetőségét. Az elmúlt 3 évben mindössze 1 esetben fordult elő (kb. 50 honlap után), hogy a megbízó utólag, a honlap átvétele (vagyis a kifizetése) után csalódott az eredményben - ő is csak félreértés miatt.

Szeretnék az esetből tanulni, mert nem szeretnék újabb csalódást okozni, ezért kérem olvassa el az itt leírtakat. Ez nem "apró betűs rész", amivel majd magamat védem, ha gond lesz, hanem egyszerűen csak egy olyan tájékoztatás, amit ha elolvas, akkor pontosan tudni fogja, mire számíthat.


 

1. A honlapkészítés számomra egy hobbi volt eredetileg, a főiskolán marketing szakon végeztem, hanem programozást tanultam. Mindent, amit tudok a honlapkészítés - keresőoptimalizálás témakörben, azt több év alatt tanultam szakemberektől, szakirodalomból és különböző magyar és angol nyelvű fórumokból.

2. Kizárólag tartalomkezelő (CMS) rendszerekkel dolgozunk, "statikus" honlapokat többé nem csinálunk. A rendszert nem én dolgoztam ki és a hozzá tartozó kiegészítők döntő többségét sem én csináltam. Manapság szinte minden új honlap ilyen, mert beépített adminisztrációs felülete van, könnyen és gyorsan módosítható, akár szaktudás nélkül is. Mi szinden esetben a Joomla rendszert használjuk, mindig a legfrisebb, megbízható verziót.

3. Az ingyenes CMS rendszerekkel a honlapkészítés árak jóval kedvezőbbek Önnek, a töredékét sem érik el annak, mintha egy teljesen egyedi rendszert programoztatna le magának, viszont mind a rendszernek, mind a kiegészítőinek lehetnek olyan apróbb hibái, melyek nem befolyásolják jelentősen sem a működést, nem a felhasználói élményt, így ezek javítása az esetek 99%-ában felesleges a gyakorlatban. A honlapkészítők 99%-ban ezeket a rejtett hibákat simán benne hagyják, tehát én csak beismerem azt, amit mások elhallgatnak.

4. Ez azt jelenti, hogy a rendszernek és a kiegészítőknek csak olyan hibáit javítom ki, melyek már mérhetően vagy jól láthatóan befolyásolják az eredményt. Természetesen ha kéri, akkor 100%-os javítást is végzek, viszont a honlapkészítés árak ebben az esetben nagymértékben megugranak majd, hiszen sokkal több ideig tart a honlap felépítése!

5. Ne értse félre! A honlap szerkezete és működése tökéletesen alkalmas lesz arra, hogy a honlap látogatók tízezreit fogadja évente /extrém esetben havonta/, tehát a honlap nem lesz rossz, nem lesz gagyi, csak éppen nem lesz tökéletesen szabványos. (Ahogy egy új ruha is tökéletesen használható, csak mert lóg belőle néhány cérna vagy nem mindenhol tökéletes a varrás. Ugyanúgy ahogy az emberek nem látják a viselt ruha belső varrását, a látogatók sem látják, ha néhány kód a háttérben nem szabványos.)

6. A fentiekre való tekintettel minden általam készített honlap díjmentesen tesztelhető, mielőtt eldönti, hogy megvásárolja-e. Ez az ajánlat a honlap szerkezetére vonatkozik, illetve az első 5 aloldal feltöltésére. Ha ennél több aloldalt szeretne, az már nem a honlapkészítés része, hanem szimplán csak tartalomfeltöltés. Az már az Ön felelőssége, hogy az első időszakban fel akar-e tölteni vagy töltetni nagy mennyiségű tartalmat, ha még nem biztos abban, hogy a honlap megfelel-e az elvárásainak.

7. A keresőoptimalizálás előtt, de még közben is nagyon nehéz megbecsülni pontosan, melyik helyezést fogja elérni az oldal, hiszen nagymértékben függ a konkurenciától. Mire mi végzünk a saját honlapunkkal, könnyen lehet, hogy a másik cég is keresőoptimalizálásba kezd és mér erősebb lesz vagy visszaelőz. Ha tehát nem konkrét helyezésben állapodunk meg, akkor nem tudom, mert nem lehet garantálni azt, hogy az adott kulcsszóra az adott honlap hanyadik helyezést éri el egy adott munkaszakasz után. Lehet, hogy még több munka után sikerül elérni a kívánt helyezést, ez azonban további költségekkel járhat.

8. A honlapon található tartalom miatt minden jogi felelősség az Öné, hiszen én nem is tudom azt ellenőrizni, hogy igazat ír-e az átküldött anyagban. Nem vizsgálom azt sem, hogy jogosult-e webáruházat működtetni, illetve hogy megfelel-e a törvényi előírásoknak, hiszen ezt Önnek kell nyomon követnie. Természetesen szívesen segítek, adok tanácsokat, de a honlapkészítés közben én feladatom annak a kivitelése, amit Ön mond. Az adatvédelmi szabályok betartása is az Ön felelőssége!

9. Felelősséget vállalok viszont az általam választott képek és kiegészítők miatt, hogy azokat felhasználhatom a honlapkészítés során. Az Ön által küldött képek, sablonok, kiegészítők (alaprendszer bővítmények) eredetét nem vizsgálom, felhasználom őket, de a felelősség az Öné, hogy csak olyat küldjön, amit legálisan használhat a honlapján.

10. A honlap élettartam garanciája azt jelenti, hogy magától a rendszer nem fog összeomlani, "nem kopik el", ha pedig kiderül egy súlyos hiba, ami veszélyezteti a működést, akkor díjmentesen javítom. Ha átveszi a rendszert és a szakszerűtlen használat miatt meghibásodik, vagy pedig hackerek támadják meg, akkor az nem minősül az én hibámnak. (Ne a legolcsóbb tárhelyet válassza, ne nyúljon hozzá, ha nem tudja, mit csinál!)

11. A honlapkészítés során létrehozott képeket, módosításokat, "összhatásokat" bármikor máskor, mások honlapján is felhasználhatja Ön is én is bármennyi további honlapon - attól függetlenül, kinek az ötlete alapján készült. Az elkészítés árát ennek tudatában kalkulálom ki. Ha Ön olyan megoldást szeretne, ahol sehol máshol nem akar viszontlátni, akkor azt írásban kell kiemelnie és a feladat ismeretében meghatározott mértékű felárat kell fizetnie, hogy Ön legyen a kizárólagos jogtulajdonos.

 


Köszönöm, hogy végigolvasta! Azt hiszem, semmi rendkívülit és egyébként nem logikus dolgot nem írok benne, ez csak inkább formaság volt a későbbi félreértések elkerülése érdekében.

(Utolsó frissítés: 2013. 06. 15.)

Gyors megoldás

Ugye nem szeretnél heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3-5 munkanapon belül, ha már minden tartalom rendelkezésre áll.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Mi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Csak azt bánod meg, ha kihagyod.

10 év tapasztalat

Elakadtál a tervezésben? Segítek. Nemcsak elméleti tudásom van, hanem már kb. 150 vevőszerző honlapot átadtam ügyfeleknek.

Bár elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.

Kis-Simonka Tamás, bormax.hu

Baráti ajánlás alapján kerestük meg Gábort közel 10 évvel ezelőtt és azóta már mi ajánlottuk őt tovább ismerősnek. Nekem vendégházam van, a férjemnek pedig egy borkereskedése, így két külön honlapot is fejleszt nekünk.

Fazekasné Judit, karcagiszallas.hu

Mi már régóta ismerjük egymást, mert 2011-ben indult a honlap, amikor sokkal nehezebb volt festőként munkát vállalni. Szerencsére olyan jól sikerült a honlapkészítés, hogy rövid időn belül már válogathattam is a munkalehetőségek közül.

Landenberger Béla, vakolatshop.hu

Csak jót tudok mondani Gáborékról. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!

Spisák Péter, spisakpeter.hu